INVESTERA / PRIVAT

INVESTERA ENKELT

Vi har största respekt för dina pengar, din framtid och din trygghet. Med den förståelsen kommer också en respekt för marknadens risker. Därför erbjuder vi ett urval av fonder av olika karaktär och inriktning. Allt för att varje investerare hos oss ska kunna hitta en bra balans mellan risk, avkastning och trygghet. Du kan köpa alla våra fonder direkt här på webbplatsen, eller hos våra samarbetspartners

Det är enkelt att bli kund hos oss, oavsett om du vill börja månadsspara till dig eller dina barn eller investera ett större belopp. Du kan antingen spara i ett traditionellt fondkonto eller investeringssparkonto, ISK. I inloggat läge kan du sen köpa, sälja, byta fonder, spara som gåva och hantera ditt månadssparande. Du handlar dina fonder genom ett samarbete mellan oss på Celina Fonder och Fondab AB. För att komma igång behöver du endast ett giltigt Bank-ID.

Osäker? Hör av dig, så hjälper vi dig. Ring +46 8 614 25 00 på vardagar kl 09-16.

Företag, rådgivare eller institution?

FÖRDELAR MED ATT VARA DIREKTKUND HOS OSS

Vi är nyfikna och älskar att vara ute på marknaden för att hitta information, guldkorn, nyheter, upptäckter och idéer. Allt för att kunna göra våra egna analyser över det vi väljer att investera i. Och vi delar gärna med oss av vår kunskap till dig och andra investerare. Antingen här under Insikter & analys, via vårt nyhetsbrev eller på någon av våra träffar. En annan fördel med att bli direktkund hos oss är att du enklare får tillgång till hela vårt fondutbud. Vi erbjuder en bred bas av vassa traditionella fonder, kryddat med innovativa fonder med stor potential och i vissa fall även fonder som vanligtvis inte erbjuds till privatpersoner. Till exempel internationella fonder, alternativa fonder och nystartade fonder.
  • Du kan enkelt sätta upp ett automatiskt månadssparande med autogiro.
  • Det kostar ingenting att vara direktkund utöver ordinarie fondavgifter.
  • Det tar bara några minuter att anmäla dig med Bank-ID.

UTVALDA FONDER

Celina Credit Opportunity

LUGN I BÖRSSTORMEN

»Den långsiktigt goda utvecklingen har resulterat i fem stjärnor i Morningstars ranking«

Celina Sverige Hållbart Beta A

SCHYSSTARE AVKASTNING

»Exkluderar bolag som bryter mot någon av UN Global Compacts 10 principer«

Celina Balanserad

INVESTERING I JÄMNVIKT

»En fond i fond med tillgångar i aktier, räntor och alternativa investeringar«

Månadsspara till barn

Det finns många goda anledningar att månadsspara till barn. Börjar du i tid kan sparandet växa rejält och ge ett tryggt startkapital för framtiden. Här får du smarta tips på hur du kommer i gång.

Börja månadsspara
Pensionsspara

Investera i din egen framtid genom att pensionsspara privat. Det kommer att göra stor skillnad i plånboken när det är dags att gå i pension. Det här behöver du veta.

Trygga din pension
Så växer dina pengar

Vill du få dina pengar att växa? Börja månadsspara i fonder. Det är enklare än du tror och ger chans till god avkastning över tid. Så här fungerar det.

Läs mer

Kurs Risk

DAGS ATT INVESTERA?

Köp våra fonder direkt av oss eller via någon av våra samarbetspartners.

KÖP VÅRA FONDER

RELATERADE LÄNKAR

Förändra ditt innehav